Odată cu trecerea timpului, se poate întâmpla ca o ușă să aibă probleme variind de la uzura mânerului până la zgârierea podelei. Acest lucru face ca utilizarea sa să fie foarte complicată sau complet nulă. Prin intermediul acestui articol, vei înțelege cum să repari problema care o întâmpini cu ușa. Problemele cauzate de mâner culminează într-un final cu imposibilitatea de a ține ușa închisă. Asta înseamnă că nimic nu poate fi suficient pentru a o deschide sau închide.

Reparații uși cu încuietoare defectă

Pentru a repara problema cu încuietoarea trebuie să acționăm în acest fel; luați o șurubelniță și dezasamblați mânerul. Dezasamblați încuietoarea de la marginea ușii de unde iese cârligul care încuie ușa. În partea de sus și de jos există un șurub, odată ce ambele șuruburi sunt deșurubate, scoatem arcul. Montăm încuietoarea nouă și gata, avem o ușa funcționabilă.

Pentru a repara o ușă care atinge podeaua și o zgârie, trebuie să urmăm această procedură; mai întâi trebuie să înțelegem de ce ușa atinge podeaua și dacă este pentru că balamalele au cedat sau pentru că podeaua s-a umflat.

Momentul potrivit pentru a chema un specialist în reparații exterioare pentru uși

Identificarea momentului potrivit pentru a apela la serviciile specializate în reparatii usi exterioare este esențială. Dacă întâmpini dificultăți în deschiderea sau închiderea ușii, observi fisuri sau denivelări, este indicat să acționezi prompt. Reparatiile usi exterioare efectuate într-un stadiu incipient previn deteriorările extinse și asigură integritatea structurii. Apelează la un specialist pentru a remedia aceste probleme, menținând securitatea și eficiența energetică a locuinței tale.

Reparații uși cu balamale defecte

Dacă problema este la balamale, atunci trebuie să le remediați prin înlocuirea șuruburilor cu altele. Dacă este balamaua care s-a rupt (caz foarte rar), atunci înlocuiți numai balamaua. În timp ce dacă problema este umflarea podelei, atunci reparați podeaua. Dacă avem spațiu în partea de sus a ușii între cadru și ușă suficient, putem ridica nivelul ușii; prin urmare, puneți șaibe în capătul balamalelor pentru a recupera acea jumătate de centimetru care oferă ușii posibilitatea de a nu atinge podeaua.

Pentru a pune șaibe în balamale, trebuie să scoateți ușa din suport și pentru a face acest lucru introducem o șurubelniță mare sub ușa complet deschisă și forțăm puțin în sus ținând ușa pentru a nu cădea, introducem șaibele și punem ușa la loc. În cazul în care nu vă descurcați, vă recomandăm să apelați la un specialist care oferă servicii de reparații uși.

4.4/5 - (66 votes)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *