De ceva timp, instalațiile termice au devenit din ce în ce mai inovatoare, ceea ce permite să reducem drastic consumul și costurile cu facturile. De fapt, mulți oameni decid să înlocuiască centrale tradițională cu unul dintre cele mai recente sisteme de încălzire apărut pe piață.

Ce sunt acestea? Care sunt cele mai bune instalații termice inovatoare? Cum funcționează? În acest articol veți putea să aprofundați totul despre aceste noi soluții, astfel încât să puteți înțelege care este tehnologia ideală pentru casa dvs.

Factori de luat în considerare

Înainte, va trebui să realizăm câteva considerații despre casa și modul în care este făcută, cât de veche este, dacă este izolată – și multe altele. Alegerea unei instalații termice ar trebui să fie luată în considerare pe baza a câtorva factori importanți:

Tipul de casă: sunteți într-un apartament sau într-o casă cu camere foarte mari?

Trebuie să încălziți casa sau doriți să conectați și sistemul de încălzire a apei pentru uz sanitar?

Zona geografică în care se află casa poate afecta foarte mult nevoile unei case. O casă la mare, va trebui încălzită mult mai puțin decât o cabană.

Vrei să păstrezi sau să elimini caloriferele? Căutați o soluție confortabilă și inovatoare, cum ar fi încălzirea prin pardoseală?

Este suficientă puterea necesară pentru încălzirea încăperilor?

Ce surse de energie aveți la dispoziție? Sunteți dispus să instalați panouri solare pentru a reduce costurile?

Pentru a identifica instalația termică cea mai bună care se potrivește nevoilor dvs., este important în primul rând să știți care sunt caracteristicile casei dvs., care este puterea necesară pentru a obține o încălzire bună a locuinței și care sunt nevoile de utilizare (de exemplu, utilizarea apei calde menajere).

Odată ce ați stabilit acești parametri, veți putea înțelege care dintre aceste două sisteme inovatoare de încălzire sunt potrivite pentru dvs.

Centrală termică cu condensare

Înlocuirea unei centrale vechi cu una nouă prin condensare permite, conform diferitelor analize, să economisiți aproximativ 30% cu costurile facturii.

4.2/5 - (74 votes)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *