Daca ar fi sa facem un top al defectiunilor care apar in locuinta noastra pe primele locuri ar fi cele la bateriile de la chiuvete. Se mai uzeaza o garnitura, cedeaza un robinet, se uzeaza teava de la baterie. Si pentru ca bateria de la chiuveta este destul de simplu de demontat si de montat esti tentat sa o inlocuiesti de unul singur. Cumperi una noua de la magazinul favorit, de o calitate mai buna, iei cateva chei, eventual o surubelnita si te apuci de treaba.

E o greseala pe care o facem multi dintre noi in ideea de a mai economisi niste timp si bani. Din nefericire nu vom reusi sa vedem o baterie inlocuita corect prea curand si vom ajunge sa apelam tot la firme specializate in instalatii sanitare. De ce sa nu montam singuri bateriile de la chiuvete?

Pentru ca riscam sa stricam si instalatia care alimenteaza bateria cu apa si bateria respectiva. Nu avem experienta, nu stim cum sa scoatem corect bateria, cum sa o montam la loc pe cea noua si sa o racordam iar la apa. Orice pas gresit facut in timpul montajului poate duce la scurgeri de apa, la inundatii si la deteriorarea instalatiei de apa.

Pentru ca bateriile pentru chiuveta au sisteme de prindere diferite, s-ar putea sa fie nevoie de mici ajustaje, de piese in plus, si daca nu le ai la dispozitie nu vei putea sa termini cu montarea bateriei. Un instalator sanitar autorizat va avea mereu la el toate piesele necesare, va sti ce are de facut si cum sa monteze rapid bateriile de la chiuvete.

Pentru ca pierdem prea mult timp tot incercam sa rezolvam din problemele care apar. Daca nu ne pricepem la montare baterie chiuveta putem sta minute bune doar sa ne dam seama cum anume se monteaza un furtun, unde vine o anumita piulita pe care o avem ramasa de la vechea baterie. Daca avem ajutorul unui instalator urgenta, care se poate deplasa oricand pentru inlocuirea unei baterii, vom termina cu ea in doar cateva minute si nu vor exista probleme de functionare.

4.4/5 - (80 votes)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *