Canalizările sunt de obicei înfundate din cauza reziduurilor alimentare, a cantității de săpun și totodată urme de balsam de la mașina de spălat rufe sau mașina de spălat vase cât și de la obiecte din materiale care nu sunt biodegradabile. Dacă țevile încep să se scurgă prost, înseamnă ca ai un blocaj undeva, probabil în canalizare.

Primul lucru pe care îl putem face dacă conductele noastre sau canalizarea sunt înfundate este să curățăm ceea ce ne este accesibil. Dacă nu știm unde este cauza problemei, ar trebui să ne concentrăm pe scurgeri. Dacă puteți, scoateți piesele detașabile și efectuați o curățare temeinică.

Într-un castron umplut cu apă fierbinte, turnați un strop de oțet și 4 linguri de bicarbonat de sodiu. Piesele pe care am reușit sa le demontăm se introduc și se lasă la câteva minute. Murdăria se desprinde ușor și poate fi apoi poți finisa piesele cu o perie pentru a îndepărta cât mai multă murdărie.

Acest amestec de apă fierbinte, oțet și bicarbonat de sodiu poate fi, de asemenea, turnat în canalizare pentru a îndepărta orice murdărie care ar putea fi în țevi. Acest remediu funcționează de obicei cu blocaje în conducte cauzate de murdăria superficială care nu lasă apa să treacă bine.

Dacă folosirea amestecului nu funcționează, un alt sistem care poate fi util ar fi folosirea unei ventuze. Dacă nu ai așa ceva, îți recomandăm să mergi la magazinul sau supermarketul tău și să cumperi unul. Poate fi foarte util fiindcă este foarte ușor de utilizat.

Dacă după ce ați folosit tehnicile de mai sus, tot nu puteți desfunda canalizarea, îți recomandăm să apelați la profesioniști fiindcă aceștia vor răspunde oricând și vă vor rezolva problema. Când țevile și canalizarea sunt înfundate, este mai bine să apelați la profesioniști care știu să manipuleze instrumente speciale și care au experiență în a desfunda orice canalizare.

4.4/5 - (91 votes)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *